Jump to main content

Elektriker

Vi förstärker nu vårt elektrikerteam med ytterligare en medarbetare till vårt företag i Sollentuna. Vår ambition är att förstärka vår organisation med tonvikt mot ITS = Intelligenta trafiksystem som omfattar VMS-/VDS skyltar, MCS system mm

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i våra entreprenader som elektriker med ansvar för entreprenadernas utförande, vilket innebär tekniskt ansvar för att entreprenaden blir utför med hög kvalité, inom given tidsram.

I arbetet förekommer upprättade av dagbok och egenkontroller med stöd från vårt interna dokument system. Daglig kontakt med våra kunder, projektledare och övrig support personal,

kunder, vi vill att du är socialt kompetent och har en god förmåga att ”ta folk”.

Tjänsten innebär att du är strukturerad, ordningsam och kan samarbeta med elektrikerkollegor, el konstruktörer och projektledare.

För rätt person innebär rollen som elektriker ett mycket brett och djupt ansvarstagande i en flexibel och dynamisk elektrikergrupp.

De tekniska utmaningarna är många och varierande, och beslutsvägarna är korta. Till vår organisations storlek och natur innebär det att du får en insyn i mycket och möjlighet att vara med och påverka och att växa inom företaget. Arbetet kan innebära visst resande inom och utanför Mälarregionen.

 

Vem är du?

Du är en person som har en vilja att ständigt komma framåt och lösa de problem som uppstår i din väg. Du trivs i ett högt tempo, men vill också främja en god kvalitet i din slutprodukt. Du har ett analytiskt sinne och en god förmåga att omsätta teori i praktik, samt en prestigelös inställning till att göra det som krävs för att komma framåt i ditt arbete. Du kommer att arbeta mycket självständigt.  Du är en duktig elektriker med hög ambition att göra ett bra jobb.

 

  • Du har el eller eltele utbildning med minst gymnasiekompetens.
  • Kunskap inom området ITS är meriterande.
  • Någon form av nätverkskompetens
  • Du har minst B körkort, BE är meriterande.
  • Du gillar att träffa människor och har förmåga att anpassa dig i nya miljöer.
  • Du är självständig, handlingskraftig, van att ta egna initiativ och är god på att kommunicera.
  • Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska. 

 

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

PLATS: Stockholm kommun, Sollentuna

Skicka in din ansökan redan idag!  Urvalet sker löpande till tjänsten är tillsatt.

 info.vagbelysning@saferoad.se

 

 I denna rekrytering har Saferoad Vägbelysning AB redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från annonsförmedlare- eller försäljare.

  

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Entreprenadchef Per Andersson 08-594 771 85